• Ai nevoie de un expert in termopane? Suntem alaturi de tine de L-S 10:00-20:00

Plase Insecte

Mechanic presenting something

20

ani
Experienta

De ce noi?

Plase de insecte tip rulou sau pe balamale

Plasele anti insecte tip rulou sunt realizate cu mare atentie folosind caseta si ghidaje de aluminiu, in timp ce plasa este confectionata din fibra de carbon transparenta, neinflamabila, rezistenta la intemperii si actiunea razelor solare. Culoarea plasei anti-insecte de tip rulou este gri, iar culorile standard pentru profilele de ghidare si caseta sunt alb si maro, insa nu uitati ca va puteti personaliza rama alegand orice culoare doriti, plus alte patru nuate lemnoase populare (wenge, stejar auriu, nuc, mahon), precum si gri antracit, pentru clientii care isi doresc un design special!

Actionarea plasei impotriva insectelor este facilitata de arcuri, iar ridicarea si coborarea se fac astfel foarte usor, prin tragerea snurului de actionare. Plasa tantari tip rulou este prevazuta cu un mecanism impotriva ridicarii accidentale.

Pe timpul sezonului rece, plasa poate fi pastrata sau ridicata in caseta, nefiind astfel necesara indepartarea sa de la fereastra – ghidajele si caseta sunt astfel concepute incat sa nu altereze in niciun fel estetica tamplariei!

Caracteristici:

  • Se monteaza numai la ferestre.
  • Sunt prevazute cu caseta din aluminiu extrudat, plasata la exteriorul ferestrei.
  • Sita este fabricata din fibra de sticla ignifuga cu ochiuri foarte fine.
  • In partea inferioara este prevazuta cu perii pentru inchidere ermetica.
  • Se actioneaza vertical cu ajutorul unui snur.
  • Pot fi montate simultan sau ulterior rulourilor exterioare.
  • Optional, plasa tip rulou poate fi dotata cu frana siliconica, pentru a-i diminua viteza de ridicare si pentru a-i creste durata de viata.
  • Nu necesita sa fie indepartata pe perioada iernii, deoarece sita se strange in caseta, unde este protejata de intemperii.

Plasele pe balamale sunt modelul clasic, cu prindere in balamale si deschidere spre exterior, cu ajutorul unui maner cu design discret. Sita este realizata din fibra de sticla ignifuga, fixata pe o rama din aluminiu extrudat. Stabilitatea este data de coltari, iar rezistenta este oferita de calitatea materialelor.